HYDRAFACIAL-

HYDRAGLOW

 ENYHE SAVAS VÍZSUGARAS MÉLYHÁMLASZTÁS

HYDRAGLOW KEZELÉS

A Hydraglow egy rendkívül korszerű, nem-invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai bőrtisztító és bőrkezelő technológia. A Hydraglow kezelés alapja egy hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a tisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórustisztítás, gyulladáscsökkentés és a folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, javítja a bőr tónusát, kisimítja a finom vonalakat, nyugtatja a bőrt, tiszta és telt bőrérzetet eredményez, halványítja a felszíni egyenetlen pigmentációkat és visszajuttatja a  bőrtápláló hatóanyagokat.  Az eredmény azonnal látható és érezhető: tisztább, teltebb, fénylő arcbőr. Mindez gyorsan, kíméletesen, hatékonyan és fájdalommentesen megy végbe.

A HYDRAGLOW KEZELÉS MENETE:

Első lépés: a bőr kíméletes, lemosóval történő megtisztítása után a speciális, vákuummal működő kezelőfejét az arcbőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó spirálisan ható folyadéksugárral teljes bőrfelszíni letisztítást végzünk. A vákuum beindítja a nyirokkeringés fokozódását, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

Második lépés: szintén vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően választhatjuk: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést a bőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával a páciens enyhén kipirulhat, bizsergő, csípő érzést tapasztalhat.

Harmadik lépés: a szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt leradírozzuk, átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, így eltávolíthatók a gyulladásos képletek, megnyílnak az aknék és mitesszerek az arcbőrön.

Negyedik lépés: a megnyitott pórusokon, valamint a letisztított bőrfelszínen keresztül vákuum alatt juttatunk vissza hatóanyagokat: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidáns vitaminokat. A teljesen megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, a bőr kitelítődik, egyedülállóan puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.

A teljesen megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, ezért a hatást mezoterápiával vagy elektroporációval fokozhatjuk, melynek során a bőr mélyebb rétegeibe fájdalommentesen juttatunk be orvosi tisztaságú hatóanyagokat. A mezoterápia során alkalmazott különböző hatóanyagok célzottan segítik a bőr hidratálását és segítenek megőrizni a bőr fiatalságát.

A kezelést fokozhatjuk még LED fényterápiával. A LED-fény a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki jótékony hatását: csökkenti a gyulladást, beindítja a kollagén- és elasztin termelést, serkenti az anyagcserét. Gyógyítja, regenerálja, fiatalítja a bőrt,  de jó hatással van a hangulatra és az immunrendszert is erősíti.

A LED arcmaszkok által kibocsátott különböző színű fények hatásai:

  • Vörös fény: élénkítő, regeneráló, halványító hatású 
  • Kék fény:  akne kialakulásáért felelős probioni baktérium működésének gátlása, gyulladás csökkentése. Idegfájdalmak, álmatlanság, fejfájás, magas vérnyomás, stressz, -betegségek állapotát is javítja. A félelem és feszült állapot kezelésére is kiváló.
  • Zöld fény: a bőr pigmentképzési folyamatainak optimalizálása, csökkenti a zsírosodást. Kimerültség ellen is jó hatású.
  • Lila fény: bőr sejtjeit feltölti  energiával, csökkenti a acnés hegeket. Segíti a gyógyulást és a depressziósok megnyugvását is.
  • Türkiz fény: anyagcsere folyamatokat harmonizálja, élesíti intuícióinkat, megnyugtatja lelkünket és gondolatainkat. Remek a helyi gyulladások enyhítésére is.
  • Sárga fény: kollagén- és elasztin rostok termelődését  fokozza, a bőrt feltölti energiával.
  • Hideg kék (fehér) fény: az irha szöveti állományát élénkíti, halványítja a szeplőket,  a finomabb ráncokat.

Tudományosan bizonyított tény, hogy a fény tápláló hatással van a sejtekre, és az agyban fokozza a szerotonin képződését, amely az úgynevezett boldogsághormon. A nap fénye szintén jótékony hatású, de sajnos csak kis adagban, mert a vele járó káros sugárzás miatt roncsolja a sejteket. Itt jön képbe a LED terápia, ami olyan, mintha élvezhetnénk a napfényt a káros sugarak nélkül.

A LED fényterápia a NASA kutatásain alapszik. A fény egy bizonyos frekvencián a sejtekbe jutva átalakítja a fény energiáját a sejt energiájává, ezzel elősegíti a sejt megújulását, és a nagyobb kollagén termelést, aminek hatására a ráncok csökkennek. A fokozott kollagén termelésen kívül javítja, és gyógyítja a bőr hibáit még 48 órán keresztül a kezelés után is. A jótékony hatások ezzel még nem értek véget. A bizonyított anti-ageing hatáson kívül javítja a bőr kondícióját, a nap okozta foltokat és bőrkárosodást. A LED sugárban nincs UV fény. Az arcon kívül az egész testen alkalmazható, hiszen számos pozitív hatása van a szervezetre nézve. Segítségével a testünk képes előállítani D-vitamint, vitalizálja, energetizálja a testet, és csökkenti a gyulladásokat.

Érdekes tény, hogy a LED fényt a NASA az űrhajósok sebének gyógyítására találta ki. Sebeik ugyanis nem úgy gyógyulnak, mint a Földön, ahol érvényesül a gravitáció. A LED fényt alkalmazva ötször gyorsabb volt a regeneráció.