Hatóanyagos maszkok Ionto-Sono effekt készülékkel


Bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal átitatott maszkokkal nagyon látványos eredményt lehet elérni, amit még fokozhatunk LDM (Lokális Dinamikus Mikromasszázs) és ultrahang kezeléssel. 

Mit jelent az LDM?

Az LDM - lokális (helyi) dinamikus mikromasszázs - olyan új kezelési módszer, mely minőségében különbözik a többi masszázsmódszertől. Az LDM technológiával speciális ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el. E technológiában az ultrahang frekvenciák nagy sebességgel (100 és 1000 alkalom másodpercenként) váltakoznak. Ennek során a szövetben a nyomásfokozatok lüktető váltakozása jön létre, egyazon intenzitás mellett. Ez a szövet mikromasszázsának új módját eredményezi, ami a hagyományos ultrahang alkalmazásban nem létezik. Az ultrahanghullámok által a szövetben váltakozó módon lép fel túlnyomás és alacsonynyomás.

Melyek az LDM felhasználási területei?

Az LDM technológia az erős mikromasszás hatásával plusz mechanikus erőket von be, melyek a molekulák közötti keresztkötéseket még erősebben rezegtetik a kollagén molekulákban, és azokat szét is szakíthatják. Ebből adódik az erősebb feszesítő hatása az LDM technológiájának a hagyományos ultrahanghatáshoz képest. A technológia alkalmazása 10 MHz frekvenciás kombinációval azt eredményezi, hogy ezek az erők sokkal inkább a bőrben koncentrálódnak.Az LDM technológia hatékony kezelési módszer a ráncok, aknék, hegek, foltok, striák, cellulit ellen, elősegíti a zsírleszívás elő- és utókezelését. Kúrakénti alkalmazása során a hatás nem marad el! Eredmény folyamatos, látványos és tartós!

Mire fejt ki hatást az ultrahang a bőrben?

A nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámok az LDM technológia segítségével felerősítve elősegítik a jobb vízeloszlást, valamint serkentik a kollagén és elasztin termelést. Ezen túlmenően megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket.Az LDM technológia rendelkezik néhány jól dokumentált, sejtekre kifejtett hatással, többek között olyanokkal, mint- a sejtosztódás stimulációja- a proteinszintézis elősegítése- a membránszerkezetek módosítása funkcióinak és áteresztőképességének megváltoztatása.

Már egyszeri alkalommal is jó eredmények érhetők el?

10 MHz-es frekvencia alkalmazása esetén egyes eredmények (pl. bőrfeszesség fokozódása, ráncok enyhülése stb.) rögtön az első kezelést követően megfigyelhetőek. Ezért egyes IONTO-SONO® effect kezelések normál kozmetikai kezelési programba is beilleszthetőek. Hosszan fennmaradó hatások eléréséhez minden esetre rendszeres kezelésekre van szükség hetente 1-2 alkalommal 4-6 héten át. Ezek a kezelések a bőr megjelenésének jelentős és hosszú időn át fennmaradó javulását eredményezik, amely még hónapokkal a kezelés időszakát követően is tovább javul.

Néhány példa az LDM technológia esztétikai célú alkalmazására

- Bőrfiatalítás - a fibrociták elkülönítése, fibroblasztokká alakítása.
- Bőrfeszesítés - a kollagén-szerveződések javítása által a sejten kívüli terek bővítése.
- Cellulit - a kötőszövet-szerkezetek javítása által a diffúziós folyamatok gyorsítása, az anyagcsere megfelelő fokozásával a zsírszövetekben.
- A kötőszövet stimulációja - a makrofágok úgynevezett fibroblaszt-stimuláló képességének fokozása 3 MHz frekvenciájú ultrahanggal. Egyidejűleg az 1 MHz-es frekvencia jobban képes stimulálni e faktor hatását. Csak a két különböző frekvencia kombinációja egy kezelésen belül tudja mindkét folyamatot optimálisan irányítani.
- Hegek, striák - a kollagénháló-szerkezet módosításával a mikrokeringés és az anyagcsere javítása.
- Akne, akne utáni hegek kezelése.