Thesera Pen

A Thesera Pen egy elektronikus eszköz, amely egy tűs fej segítségével hatóanyagokat képes irányított mélységbe a bőrbe juttatni.A tűs fej tervezésénél a szakértők arra törekedtek, hogy egy olyan technológiát találjanak ki, amely precízen és hatékonyan, mégis szinte fájdalommentesen működik. Ezért a tűket speciálisan alakították ki: lándzsaszerű hegyben végződnek, így azok gyorsan hatolnak be a bőrbe és jelentősen kevesebb fájdalmat okoznak, mint a hagyományos tűk. Gyakorlatilag a kezeléshez nincs szükség előzetes érzéstelenítésre.

Thesera Octa Climax Ampulla

Hatóanyagai:

Niacinamid, A-C-E-vitaminok, édesgyökér kivonat, MGF, lazac ikra kivonat, hialuronsav, acetyl-hexapeptid-8, alfa-liponsav (thioctic sav), glutation.

Nem tartalmazza az alábbiakat: parabének, Phenoxy ethanol, mesterséges színezék, Triethanolamin, ásványi olaj/kőolajszármazék.

A Thesera O, vagyis Octa Climax Ampoule bizonyítottan hatásos összetevőik ideális kombinációját tartalmazza, amelyek a bőr 4 leginkább jellemző problémáját hivatottak megoldani, így a bőrszárazságot, a ráncokat, a tág pórusok problémáját, illetve a bőr különféle elszíneződéseinek kezelését.

 • hidratál
 • revitalizál
 • bőrminőséget javít
 • feszesít
 • anti-aging hatású
 • fokozza a bőr ragyogását
 • halványítja a pigmentfoltokat
 • összehúzza a pórusokat
 • csökkenti a ráncok számát és mélységét
 • feltölti a bőrt
 • fokozza a bőr elasztin-és kollagéntermelődését
 • rugalmassá teszi a bőrt
 • egységesíti a bőrszínt

A Thesera O-t a bőr tökéletesítésére tervezték, így amellett, hogy megoldja a 4 legfőbb bőrproblémát, egyéb jótékony hatásait is élvezzük. Miközben a tág pórusokat összehúzza, normalizálja, a bőr feszességét is növeli, fokozza rugalmasságát, ezáltal csökkenti a bőr megereszkedését, tehát egyben a ráncokkal is felveszi a harcot. Hatóanyagai fokozzák a bőr saját kollagén és elasztin termelődését, így nem csak a ráncok mélységét csökkentik, hanem növelik a bőr tömörségét, és simábbá teszik a bőrfelszínt. Ezt csak fokozza a termék hidratáló hatása, hiszen csak akkor lehet a bőrünk gyönyörű és egészséges, ha megfelelően van hidratálva. A melanin termelődésre ható hatóanyagok pedig amellett, hogy világosítják a bőrön megjelenő különféle elszíneződéseket, ragyogóvá és tisztává varázsolják a bőrt. E hatásoknak köszönhetően bőrünk egészségtől ragyogó, tiszta és üde lesz, a legjobb formájába kerülhet. Hozzuk ki bőrünkből a maximumot!

Thesera Mela Cell Climax Ampulla

Főbb hatóanyagai:

Thesera Antioxidáns Network komplex, a hialuronsav, ánizs kivonat és a napraforgómag olaj

A bőrön keletkező különféle foltok kezelése, eltávolítása, megelőzése sok embert érintő probléma. A kozmetikumok és kezelések piacán rengeteg megoldást ígérő termék jelenik meg, mégsem létezik olyan csodaszer, amely bekerült volna a köztudatba, mint valóban hatékony szer, és általában véve az emberek nem elégedettek a kezelések eredményével. Mi lehet ennek az oka? Maga a bőrvilágosítás és a "brightening" vagyis bőr ragyogását fokozó kezelés elég komplikált dolog.

A Thesera kutató és fejlesztő csapata utána járt, hogy mi okozhatja a bőrön megjelenő különféle elszíneződéseket, pigmentfoltokat. A vizsgálatok során megállapították, hogy ezeket többféle tényező is okozhatja. A leginkább felelős tényező nyilván az UV sugárzás, de ezen túlmenően az akné után is maradnak a bőrön pirosas-barnás foltok, illetve például a lézerkezelések "mellékhatásaként" is megjelenhetnek a bőrön különféle elszíneződések, akárcsak kémiai és fizikai peelingek esetén. Ezek mellett, vagy ezektől függetlenül a szervezetünkön belül zajló – például hormonális – okok is szerepet játszanak/játszhatnak a különféle bőr elszíneződések megjelenésében.

Ezeket az ismereteket felhasználva a Thesera csapata kidolgozott egy megoldás csomagot, mely a problémákat nem csak kívülről, hanem belülről is kezeli.

A Mela Cell Octa Climax Ampoule nagyszerűsége abban rejlik, hogy ezt az anyagot a bőrbe tűs eszköz segítségével is be lehet juttatni, így még intenzívebben fejtheti ki hatását, hiszen belülről is hat.

A kezelés nem egyszerűen a pigmentfoltokat és egyéb bőr elszíneződéseket hivatott kezelni, hanem globálisan javítja a bőr állapotát, hiszen tele van antioxidáns hatóanyagokkal, amelyek segítenek a sejtek fiatalon tartásában, így anti-aging hatásúak.

A szervezetünkben egy bizonyos idő után rohamosan lassulni kezdenek azok a folyamatok, amelyek a működésünkért felelősek. Nagyon leegyszerűsítve ezt hívják öregedésnek. Évről-évre csökken a sejtek aktivitása, idővel már nem működnek fiatalosan és ez a legnagyobb szervünkön, a bőrünkön látszik meg talán elsőként. Nem a ráncok jelennek meg először, hanem a fáradt vonások, a bőr elveszíti korábbi ragyogását. Az oxidatív folyamatok felgyorsulásához jelentősen hozzájárulnak a különféle külső (légszennyezés, káros napsugarak, stb.) és belső (pl. stressz, helytelen táplálkozás) hatások. Ezeknek "köszönhetően" a szervezetünkben káros szabadgyökök szabadulnak fel, amelyek behatolnak a sejtek belsejébe, a sejtmagba és ott megváltoztatják a DNS programot, amely a sejtosztódásért felel. Minél több a káros szabadgyök, annál több sejt sérül és ezek a sejtek alkotják pl. a bőrszöveteket is, így a bőr is sérül. Ezek ellen a káros szabadgyökök ellen küzdenek az antioxidánsok és ez a küzdelem egy természetes folyamat, amely azonban kényes egyensúlyon alapul. Sajnos ez az egyensúly igen gyakran felborul és nyomot hagy rajtunk kívül-belül. A sejtjeink nem képesek egészségesen és fiatalosan működni, a szervezet elkezd öregedni. A bőrünk működése megváltozik, a kollagéntermelődés, ami az idő előrehaladtával amúgy is csökken, még visszább esik és megjelennek a ráncok. A vonásaink fáradtabbak lesznek és ez az állapot fokozatosan egyre rosszabb lesz, a bőrön egyre több és egyre mélyebb ráncok jelennek meg. A bőr, ha nem megfelelően működik, akkor sok mindent produkálhat, pigmentfoltokat, túlzott faggyútermelést, vagy éppen kiszáradhat. Antioxidánsokkal nagyon sokat tehetünk annak érdekében, hogy a bőrünk sokáig szép és egészséges maradjon, hiszen segítenek harcolni a káros szabadgyökök ellen, megszakítják azt a folyamatot, amely során a sejtek károsodnának.

A Mela Cell termékcsalád fő összetevője a Thesera Antioxidáns Network hatóanyag komplex, mely az alábbiakból áll:

 • Glutation
 • C-vitamin (aszkorbinsav)
 • Thioctic sav (alfa-liponsav)
 • Tranexamic sav
 • Ubiquinol (Q10 koenzim)
 • E-vitamin (tokoferol)

Ezek a hatóanyagok önmagukban is nagyon erősek, de így együtt szinergiában még többet tehetnek a bőrünkért.

Egy kezelés ára: 50.000 Ft

1 kúra ajánlott 2 hetente 4 alkalommal . Egy 4 alkalmas kúra ára előre fizetve: 180.000 Ft.