Ionto Comed 

AZ IONTO COMED PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁSI PROGRAMJA

Professzionális termékcsalád mentes minden ismert irritáló hatású összetevőktől (parabének, PEG vegyületek, szilikon, ásványi olaj, lágyító szerek, illatanyagok vagy parfümök, színezőanyagok, stb.) amelyek allergiás reakciót okozhatnak a bőrön, viszont koncentráltan  tartalmaz tiszta és természetes hatóanyagokat. Az IONTO-COMED PROFESSZIONÁLIS BŐRÁŐPOLÁSI termékei szigorú dermatológiai ellenőrzéssel tesztelték. 

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG

Főbb hatóanyagaink kiválasztásakor mindig a legnagyobb körültekintéssel állapítjuk meg a legideálisabb és a lehető legmagasabb koncentrációt annak érdekében, hogy Ön személyre szabott kezelést kapjon mind a gépi kabinkezelések, mind pedig az azt követő, otthoni ápolás során. Csak a megfelelő otthoni tartós bőrápolás biztosítja ügyfeleinknek, hogy hosszú távon fenntartsák a szalonban végzett kezelésünk eredményeit. Az értékes hatóanyagok, amelyek változatlan módon megőrzik természetes szerkezetüket, tudományosan bizonyított, eredményes hatással rendelkeznek.

KORLÁTLAN KOMPATIBILITÁS

Saját szépségápolási know-how-t használunk a kezelések során. A PROFESSZIONAL CARE termékcsalád rendkívül hatékony, különösen akkor, ha alkalmazását gépi kozmetikai kezeléssel kombináljuk. Az IONTO-COMED technológiák, mint pl. az ultrahang, a rádiófrekvenciás kezelés, a mikroneedling vagy a mikrodermabrázió, a készítményekkel együtt használva szinergikus, azaz egymást segítő hatást fejtenek ki. A gépi kezelésekbe - bőr igényeinek megfelelően - a kozmetikus beépítheti kedvenc termékeit. A kezelési terv kialakításánál nem csupán a kabinkezelés alatt használhat professzionális termékeket, de ugyanezt a magas színvonalat tudja kínálni vendégének az otthoni bőrtápláláshoz, utógondozáshoz is.