Célunk: "Megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott."

BERKES HENRIETT 

MESTERKOZMETIKUS

1995-ben végeztem el a kozmetikus képző iskolát, majd az 5 éves gyakorlat után 1999-ben tettem le a mestervizsgát. A klasszikus kozmetikai kezeléseken át a modern, luxus, ránc-és alakformáló kezelésekig tanulmányaim során  sikerült széles körben elsajátítanom a szakma legfontosabb ismereteit. És miután ma már a kozmetikai kezelőeljárások szerves része az elektrokozmetika, fontosnak gondoltam, hogy ezt is kitanuljam.

A sminktetoválást alapjait a Permanent Kosmetic Kurs keretein belül sajátítottam el 1995-ben Münchenben, azóta folyamatosan képzem magam, hiszen a szakma folyamatosan megújul, új gépek és új technológiák jelennek meg, melyek az eszközök, a hatóanyagok, az új eljárások beható ismeretét feltételezik. Ezen felül hiszem, hogy a divatot is követni kell, színben, formában és stílusban egyaránt. E módszerrel száj-, szemhéj- és szemöldöktetoválást készítek - ezek különböző típusait, illetve figurális testtetoválást.

A kozmetikai testkezelések új eljárásait alkalmazom az alakformálásban, fogyasztásban, narancsbőr, cellulit kezelésében és bőrfeszesítésben. 

Manikűrrel, professzionális műköröm építéssel-és díszítéssel 1993 óta foglalkozom. Az igények itt is sokfélék, a lényeg minden esetben az esztétikus, ápolt kéz és köröm. Ahogy a divat, úgy a műkörömformák és technikák is folyamatosan változnak. Ehhez igazodva próbálom mindenki igényét kielégíteni.Szeretnél kapcsolatba lépni velem?