MŰSZEMPILLA

UV technológiával is

,A jelenlegi világtrend a természetesség és a kíméletesség jegyeit követi. A legújabb dúsítási eljárásoknak köszönhetően elképesztően sűrű, mégis kíméletes szett készíthető"

,,A hazánkban 3D műszempillaként elterjedt módszer eredeti neve szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás - itt egy speciális csipesz segítségével elszeparálunk egyetlen természetes szempillát és arra megfelelően pozicionálva felragasztunk egyetlen műszálat. A lényeg tehát az 1:1 metódus. A volumenizált technika esetében gyakorlatilag ugyanez történik, tehát izolálunk egyetlen saját pillát a többitől, majd itt jön a trükk! Egymozdulatos technikával egyszerre több szálat emelünk le a helyéről és egyszerre ragasztjuk fel, gyakorlatilag egy tincsben"  

Ez a technika amellett hogy dús és látványos, nem igényli feltétlenül az egész természetes pillaállományt, a hozzá használt anyagok kíméletesek, a műszálak pedig még a saját szempillánál is vékonyabbak, könnyebbek.

,,Az egyetlen, amire érdemes törekedni a műszempillák terén is, az a természetesség. Az eredmény bármely méretválasztás esetén látszódni fog, és gyönyörű tekintetet varázsol. Fontos, hogy ne csak trendi legyen a szempillánk, hanem számunkra megfelelő is. Foglalkozásunkhoz, életkorunkhoz passzoló, természetes pillaállományunkat kímélő szetteket viseljünk úgy, hogy az ne torzítsa, hanem kiemelje az adottságainkat, hangsúlyt fektetve oda, ahova leginkább szeretnénk."