Műszempilla

3D-6D

,A jelenlegi világtrend a természetesség és a kíméletesség jegyeit követi. A legújabb dúsítási eljárásoknak köszönhetően elképesztően sűrű, mégis kíméletes szett készíthető"

,,A hazánkban 3D műszempillaként elterjedt módszer eredeti neve szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás - itt egy speciális csipesz segítségével elszeparálunk egyetlen természetes szempillát és arra megfelelően pozicionálva felragasztunk egyetlen műszálat. A lényeg tehát az 1:1 metódus. A volumenizált technika esetében gyakorlatilag ugyanez történik, tehát izolálunk egyetlen saját pillát a többitől, majd itt jön a trükk! Egymozdulatos technikával egyszerre több szálat emelünk le a helyéről és egyszerre ragasztjuk fel, gyakorlatilag egy tincsben"  

Ez a technika amellett hogy dús és látványos, nem igényli feltétlenül az egész természetes pillaállományt, a hozzá használt anyagok kíméletesek, a műszálak pedig még a saját szempillánál is vékonyabbak, könnyebbek.

,,Az egyetlen, amire érdemes törekedni a műszempillák terén is, az a természetesség. Az eredmény bármely méretválasztás esetén látszódni fog, és gyönyörű tekintetet varázsol. Fontos, hogy ne csak trendi legyen a szempillánk, hanem számunkra megfelelő is. Foglalkozásunkhoz, életkorunkhoz passzoló, természetes pillaállományunkat kímélő szetteket viseljünk úgy, hogy az ne torzítsa, hanem kiemelje az adottságainkat, hangsúlyt fektetve oda, ahova leginkább szeretnénk."


Tiara szempilla

6D

Előtte

Utána

Előtte

Utána

4D Szempilla

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Előtte

Munka közben