Thesera G kezelés

Automatikus regeneráció - spicula terápia

A LEGÚJABB INNOVATÍV KOLLAGÉN BOMBA

A Thesera G egy regeneráló és revitalizáló kezelés, amely az öregedésgátló ápolás rendkívül hatékony összetevőit innovatív módszerekkel ötvözi. A bőrt természetes, mikrotű alakú, szabadalmaztatott gyártási módszerrel előállított erősen koncentrált hatóanyagokkal regenerálják. A bőrre felvitt, majd abba beépülő tüskék kis csatornákat hoznak létre a szövetekben. Ezeken a csatornákon keresztül felvitt hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe és ezáltal javítja a bőr textúráját, tónusát és hosszan megtartja a bőr az állagát. A bőr egyenletesebbnek, feszesebbnek és fiatalabbnak tűnik.

MI AZ A SPICULA?

Az egyik leginnovatívabb technológia a Thesera G-ben található spicula. A THESERA "TŰ" (DIA Pin) spiculákat az óceán szennyezetlen területein élő szivacsokból finomítják. A hialuronsav alapú mikrotűk kristályok formájában többféle hatást fejtenek ki. A bőrön átmenő spiculák 72 órán keresztül aktiválódnak (megolvadnak és teljesen feloldódnak), regenerálódásra serkentik a bőrt,  hámlasztják és csökkentik a gyulladást. A hatóanyagok ezért a lehető legmélyebben behatolnak a bőrbe és tartós hidratálást biztosítanak. A bőr természetes regeneráló képességét kihasználva – felnyomja és eltávolítja az elhalt hámsejteket.A szemmel szinte láthatatlan "tűk" (DIA Pin) speciális szabadalmaztatott gyártási módszerrel készülnek. Az RG2 és a kitozán a "mikrótűk" (DIA Pin) felszívódásával közvetlenül jut a bőrbe így a hatóanyagok 100%-ban a dermisben maradnak és ott közvetlenül fejtik ki hatásukat 72 órán keresztül.

HOGYAN MŰKÖDIK EZ A TECHNOLÓGIA?

A 100%-os tisztaságú hatóanyagok a szabadalmaztatott gyártási eljárással készült természetes "mikrotűkkel"  (DIA Pin) együtt behatolnak a bőrbe és felszívódás során segítik a sérült bőr helyreállítását illetve berobbantják a kollagén termelődést.


MI A FAGYASZTVA SZÁRÍTÁSI MÓDSZER?

A liofilizálási módszerrel a rendkívül hatékony hatóanyagokat fagyasztva szárítják. Ezzel a módszerrel a rehidratált hatóanyagok megőrzik eredeti tulajdonságaikat, ezért jobb a hatékonyságuk. 

HATÁSA:

- a mezoterápiának egy elképesztően innovatív, új formája

- 72 óra alatt regenerálja és megerősíti a bőrt
- nő a bőr hidratáltsági szintje
- tömörebb, ellenállóbb bőrt eredményez
- növekszik a bőr rugalmassága
- dermisz réteg erősödik, vastagodik
- nem okoz allergiát, érzékenységet, kontakt dermatitiszt, stb.
- tömörebb, rugalmasabb bőr
- szebb, egységes bőrfelszín
- kevesebb bőrhiba
- ragyogó, egészséges bőr
- kevesebb ránc
- egyedülálló technológia
- azonnali eredményeket produkál
- a bőr látványosan egészségesebb, tömörebb, rugalmasabb és ezáltal simább, fiatalosabb megjelenésű lesz